Δημάτος: «Δεν έχει χαριστεί τίποτα στην ΑΕΚ» (pic)

Δημάτος: «Δεν έχει χαριστεί τίποτα στην ΑΕΚ» (pic)

Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, μετά την πρόκριση της Ενωσης στον τελικό του Κυπέλλου.

Την πρόκρισή της στα ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου σχολίασε με ανάρτησή του στα social media ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ένωσης, Ανδρέας Δημάτος.

Στο μήνυμά του ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι μια «δεμένη» παρέα, που δεν «σπάει» στα δύσκολα και δεν της έχει χαριστεί τίποτα και ποτέ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:  

«Και προχωράνε…

Όπως εκείνοι γνωρίζουν και με οδηγό τα όσα έχουν πετύχει χρόνο με το χρόνο, σε μια τετραετία σταθερά ανοδικής πορείας και κομβικής επίτευξης στόχων.

Με τα πόδια στο έδαφος, με τις επιτυχίες τους και τις αποτυχίες τους, απαλλαγμένοι συνειδητά από το μικρόβιο της έπαρσης και της αλαζονείας, χωρίς περιττές φανφάρες, με τη μαγκιά μιας δεμένης παρέας στα εύκολα και στα δύσκολα, αλλά και με απόλυτη επίγνωση του βάρους της φανέλας την οποία φοράνε και των υψηλών υποχρεώσεων που από μόνη της γεννάει, χωρίς την παραμικρή πολυτέλεια να μένεις σε όσα έχεις ήδη πετύχει!

Την αποστολή τους την γνωρίζουν, ο αθλητικός τους εγωισμός παραμένει υψηλός και αδιαφορούν για το ότι παρά την ιστορική συνέπεια στην επίτευξη των στόχων, που θα γίνονται ολοένα και ψηλότεροι, κάποιοι, που και πέρυσι τους αμφισβήτησαν, εφέτος τους αντιμετωπίζουν ως φωτοβολίδα. Η φωτοβολίδα περνά και χάνεται, όμως… Δεν είναι σταθερής τροχιάς!

Μια απλή υπόσχεση σε αυτούς που τους περιμένουν σε κάποια γωνιά κάθε γηπέδου της χώρας και τους έχουν υπερήφανα εξηγήσει το τι θέλουν από αυτούς…
Η δουλειά τους είναι μπροστά…

Ποτέ και τίποτα δεν τους έχει χαριστεί»

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ