Μανόλο Χιμένεθ: Ο μετρ των νοκ-άουτ και των προκρίσεων

Μανόλο Χιμένεθ: Ο μετρ των νοκ-άουτ και των προκρίσεων

Ο Μανόλο Χιμένεθ διανύει την τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ και έχει καταφέρει να οδηγεί την Ένωση σε συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλου, έχοντας το απόλυτο σε νοκ-άουτ παιχνίδια.

Η ΑΕΚ πέρασε άνετα από τη Λαμία με 4-0 και έκλεισε θέση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η Ένωση θα αγωνιστεί στον τρίτο συνεχόμενο τελικό της και μάλιστα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Ο Ισπανός τεχνικός στην τρίτη του θητεία στον πάγκο της Ένωσης συνέχισε την παράδοσή του, φτάνοντας το εντυπωσιακό 12 στα 12 σε προκρίσεις στη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Κυπέλλου. Ο Χιμένεθ είναι ανίκητος σε νοκ-άουτ και φέρνει συνεχώς προκρίσεις έχοντας το απόλυτο από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το 2011 όταν πρωτοανέλαβε την Ένωση απέκλεισε κατά σειρά Πανθρακικό, Λάρισα, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό με τον Ατρόμητο. Το 2017 που βρισκόταν και πάλι στον πάγκο των κιτρινόμαυρων ξεπέρασε τα εμπόδια των Λεβαδειακού, Πλατανιά και Ολυμπιακού, αλλά έχασε στον τελικό του Βόλου από τον ΠΑΟΚ.

Πέρσι πέρασε από τα νοκ-άουτ τον Παναιτωλικό, τον Ολυμπιακό και τη Λάρισα, χάνοντας και πάλι όμως στον τελικό από τον ΠΑΟΚ, ενώ φέτος πέταξε εκτός συνέχειας τον Ατρόμητο και τη Λαμία και στον τελικό της 11ης Μαϊου θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ.

Οι 12 προκρίσεις του Χιμένεθ στα νοκ-άουτ του Κυπέλλου:

2010-11

Πανθρακικός – ΑΕΚ 1-5

Λάρισα – ΑΕΚ 0-4

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-3

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1

2016-17

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-1
ΑΕΚ – Λεβαδειακός 6-0

Πλατανιάς – ΑΕΚ 0-0
ΑΕΚ – Πλατανιάς 3-0

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1

2017-18

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-4
ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-1

Λάρισα – ΑΕΚ 2-1
ΑΕΚ – Λάρισα 1-0

2018-19

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1
ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-0

ΑΕΚ – Λαμία 2-0
Λαμία – ΑΕΚ 0-4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ