Η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου

Η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου

Σε μια ευρεία σύσκεψη που θα γίνει την Πέμπτη (2/5) θα αποφασιστεί κάτω από ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Η παρουσία του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου, ξυπνάει κακές αναμνήσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που οι δύο Δικέφαλου του Βορρά και Νότου ξανασυναντιούνται και όλοι θυμούνται τι έγινε στον Βόλο, αλλά και πέρσι στο ΟΑΚΑ όπου υπήρξαν κάποια παρατράγουδα.

Για να μην συμβεί αυτή την φορά το παραμικρό αποφασίσθηκε την Πέμπτη 2 Μαΐου να γίνει η πρώτη σύσκεψη, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων, ομάδες, ΕΠΟ, Αστυνομία και Κυβέρνηση για να αποφασίσουν τα μέτρα τάξη του αγώνα.

Για μια ακόμα φορά η Αστυνομία θα ζητήσει να δοθούν όσο το δυνατόν λιγότερα εισιτήρια στους δύο μονομάχους προκειμένου να ελέγξει καλύτερα τους οπαδούς των Ασπρόμαυρων και των Κιτρινόμαυρων που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Αν πέρσι οι ομάδες πήραν από 17.000 εισιτήρια συν κάποιες προσκλήσεις, φέτος ο αριθμός, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες θα είναι πολύ μικρότερος ή ακόμα μπορεί να δούμε και ένα άδειο ΟΑΚΑ όπως έγινε πριν από τρία χρόνια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Πάντως θα ασκηθούν πιέσεις και από τις δύο ομάδες ο τελικός να γίνει με κόσμο και όχι σε άδεια καρεκλάκια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ