Τελικός Κυπέλλου: Αλλαγή έδρας ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Τελικός Κυπέλλου: Αλλαγή έδρας ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Ο δικέφαλος του Βορρά ζήτησε αλλαγή έδρας του τελικού, στην σύσκεψη που διεξάγεται στα γραφεία της ΕΠΟ

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε αλλαγή έδρας του τελικού του Κυπέλλου, στην σύσκεψη που γίνεται στα γραφεία της ΕΠΟ και ο δικέφαλος του Βορρά ανέφερε πως από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο δεν υπάρχει λόγος να διαξαχθεί στην έδρα μιας εκ των δύο ομάδων.

To10.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Απόστολου Παγώνη σχετικά με την πρόθεση του ΠΑΟΚ, να ζητήσει αλλαγή έδρας στον τελικό.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ δημιούργησε άλλα δεδομένα στην διάρκεα της σύσκεψης, με την Ένωση πάντως να εκφράζει την αντίθεση της στην πρόταση που έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης για αλλαγή έδρας.

Η ΑΕΚ υποστήριξε πως η προκήρυξη του Κυπέλλου αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ η Ένωση προσθέτει πως είναι το μονδικό γήπεδο στο οποίο μπορεί να εφαρμοστεί αυτή την στιγμή το VAR.

Την ΑΕΚ εκπροσωπεί η Αγγελική Αρκάδη, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ το παρών στην σύσκεψη δίνουν ο Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος, Γεροντιδης και Πλιάτσικας.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στην σύσκεψη συμμετέχει και ο υπέρσυμβουλος FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ και ότι και να πει κάποιος για το μπάχαλο που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι λίγο.

Την απόφαση για το αν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στον τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα την πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά το οξύμωρο είναι πως αυτός που θα αποφασίσει δεν ήταν στην σύσκεψη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ΑΕΚ διαφώνησε με την πρόταση του ΠΑΟΚ για αλλαγή έδρας και η Ένωση δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ