Κυριάκος: «Όλοι θέλουμε έναν τελικό με κόσμο»

Κυριάκος: «Όλοι θέλουμε έναν τελικό με κόσμο»

Ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε για τις θέσεις του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Κυριάκος Κυριάκος ήταν ο πρώτος άνθρωπος του ΠΑΟΚ που έκανε δηλώσεις μετά την πρώτη σύσκεψη για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Δικέφαλος ζήτησε να γίνει ο τελικός με κόσμο στο ΟΑΚΑ, αλλά έκανε αίτημα να γίνει σε άλλο γήπεδο, αν ληφθεί η απόφαση να διεξαχθεί χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ τόνισε: «Έγινε μία πρώτη σύσκεψη λίγο νεφελώδης, υπό την έννοια ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη πρόθεση από την Πολιτεία για το πώς θέλει να γίνει αυτός ο τελικός. Το ευχάριστο είναι ότι η Ομοσπονδία, οι ομάδες και ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, ο κ. Φούσεκ θέλουν το αυτονόητο: οι τελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, μία πολύ μεγάλη διοργάνωση, πρέπει να γίνονται όπως σε όλα τα προηγμένα ποδοσφαιρικά κράτη με κόσμο. Αυτό θέλουμε όλοι και σε αυτή την κατεύθυνση είναι και οι δικές μας προσπάθειες ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να συντονίσουμε, να οργανώσουμε και να δούμε έναν τελικό με κόσμο όπως πρέπει να είναι όλοι οι τελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας».

Συνεχίζοντας ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε: «Από την αστυνομία δεν ειπώθηκε να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Εμείς από τη μεριά μας είπαμε ότι δεν είναι τιμητικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει χωρίς κόσμο.

Όσον αφορά την αλλαγή έδρας, θέσαμε ένα απλό θέμα. Εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για το ΟΑΚΑ με ασφάλεια και παρουσία κόσμου δεν έχουμε λόγο να συζητήσουμε αλλαγή έδρας διεξαγωγής. Αν πάμε όμως σε μια επιλογή κεκλεισμένων των θυρών, ελπίζω να μην πάμε στη λογική να παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου χωρίς φιλάθλους.

Να βρεθεί ένα γήπεδο να παιχτεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για να έχουμε VAR.

Δεν αποτελεί προϋπόθεση το γήπεδο για αυτό. Δεν έχουμε καμία επιπλέον πληροφόρηση για κάτι, όλα προς το παρόν είναι σκέψεις… Κάναμε μια κουβέντα με βάση το περσινό φορμάτ αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Δευτέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ