Γαβριηλίδης: «Στο ΠΑΟ-Παναιτωλικός θα κριθεί αν θα έχουμε VAR στον τελικό»

Γαβριηλίδης: «Στο ΠΑΟ-Παναιτωλικός θα κριθεί αν θα έχουμε VAR στον τελικό»

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το VAR που θα χρησιμοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, αλλά και την πιθανότητα να έχουμε τελικό με κόσμο.

Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδος μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έγινε χωρίς επί της ουσίας να έχουμε κάποια τελεσίδικη απόφαση σχετικά με το αν θα χρησιμοποιηθεί το VAR στην αναμέτρηση αυτή, όπως και το αν θα γίνει παρουσία κόσμου ο τελικός.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ARENA FM και ξεκαθάρισε πως έχει η κατάσταση με τα έως τώρα δεδομένα:

«Υπάρχει πιθανότητα για VAR μόνο στο ΟΑΚΑ, έτσι λέει η ΚΕΔ τουλάχιστον. Είπανε ότι θα κάνουν ακόμη μια δοκιμή την Κυριακή στο ματς Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, για να δουν αν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Θα περιμένουμε μετά τη δοκιμή του VAR να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί. Με την προϋπόθεση ότι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ φυσικά.

Είναι λίγες οι μέρες για τον τελικό, θα δουλέψουμε μέρα-νύχτα όμως για να προσπαθήσουμε να προλάβουμε. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να γίνει με κόσμο, αν και το θέλω. Η Πολιτεία μάλλον δεν θα το αφήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ