Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ: «Τελικός Κυπέλλου με κόσμο, αλλιώς καθόλου»

Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ: «Τελικός Κυπέλλου με κόσμο, αλλιώς καθόλου»

Η θέση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη: απαιτούν ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει με κόσμο.

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ εξέδωσαν μια καυστική ανακοίνωση σχετικά με όσα γίνονται για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου, για τον οποίο παίζει έντονα το σενάριο να γίνει χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικέφαλου γνωστοποιώντας τις θέσεις του επέμειναν μόνο σε ένα πράγμα: να γίνει ο τελικός με κόσμο.

Αλλιώς (όπως τονίζουν) ας μη γίνει καθόλου…

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Αναγκαζόμαστε να συντάξουμε το παρόν κείμενο γιατί μέρα με τη μέρα γινόμαστε θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου που απαρτίζεται από το θίασο της κυβέρνησης, του υφυπουργού αθλητισμού, της ελληνικής αστυνομίας, της ΕΠΟ, των Μ.Μ. Αποχαύνωσης και των ΠΑΕ.

Φυσικά και αναφερόμαστε στο ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός κυπέλλου χωρίς φιλάθλους. Εδώ και καιρό διαβάζουμε δημοσιεύματα του τύπου «50-50 να γίνει ο τελικός με κόσμο» και «η αστυνομία θέλει νατοϊκά συρματοπλέγματα» κλπ. Βαθυστόχαστες αναλύσεις ότι η διεξαγωγή του τελικού χωρίς φιλάθλους βολεύει την κυβέρνηση, την ΕΠΟ και τις ΠΑΕ για να αποφύγουν το πολιτικό κόστος, να μην γίνει grexit και να μην τιμωρηθούν, αντίστοιχα.

 

Η θέση μας είναι η παρακάτω. Εάν δεν μπορείτε να διοργανώσετε τον τελικό κυπέλλου με κόσμο, μην τον διοργανώνετε καθόλου.

Στο τέλος θέλουμε να πιστεύουμε πως θα επικρατήσει η λογική και το ασπρόμαυρο τσουνάμι θα κατηφορίσει για άλλη μια φορά προκειμένου το double φέτος να πανηγυριστεί για άλλη μια φορά εκεί που του αρμόζει, στην έδρα σας. Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ