Τρεις εισαγγελείς στον τελικό του Κυπέλλου

Τρεις εισαγγελείς στον τελικό του Κυπέλλου

Τρεις εισαγγελείς θα δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου, όπως αποκαλύπτει σχετικό δημοσίευμα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Υπό την παρουσία τριών εισαγγελέων θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, όπως αποκαλύπτει σχετικό δημοσίευμα.

Μπορεί μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γεώργιου Βασιλειάδη, ο τελικός να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, όμως στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται «παρών» τρεις εισαγγελείς.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση ανάμεσα στους δυο «δικεφάλους» θα παρευρεθούν ο προϊστάμενος ποινικής δίωξης και αθλητικός/ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Απόστολος Γραμμένος και ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Γιώργος Λαΐνης.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ