Η… γιορτή συνεχίζεται: Απαγόρευση συγκεντρώσεων από τη ΓΑΔΑ ενόψει τελικού

Η… γιορτή συνεχίζεται: Απαγόρευση συγκεντρώσεων από τη ΓΑΔΑ ενόψει τελικού

Η ΓΑΔΑ ενημερώνει ότι δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση πέριξ της Ομόνοιας, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η ΓΑΔΑ προχώρησε σε μία ιστορική απόφαση ενόψει της… γιορτής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η Γενική αστυνομική διεύθυνση με ανακοίνωση της ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ ενημερώνει ότι απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις πέριξ της Ομόνοιας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση πέριξ της Ομόνοιας από το απόγευμα (18:00) της Πέμπτης (9/5) μέχρι και το πρωί (06:00) της Κυριακής, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ είναι για τους οπαδούς των δύο ομάδων και απευθύνεται και σε φιλάθλους από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα θέλουν να βρεθούν στην Αθήνα για να συγκεντρωθούν στα γραφεία για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι πολλές και θα έχουν αναπτυχθεί και κατά μήκος των εθνικών οδικών δικτύων, με σκοπό να εμποδίσουν την οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ από τη συμπρωτεύουσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ