Με κόσμο η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Με κόσμο η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Οι σύνδεσμοι καλούν τον Λαό του Δικέφαλου θα στείλει αύριο (9/5) το πρωί ένα μήνυμα στους παίκτες για το double με την παρουσία του στην προπόνηση

Αύριο (9/5) το πρωί ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στην Τούμπα και μετά το απόγευμα η ομάδα θα πετάξει στην Αθήνα για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Καθώς το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, οι σύνδεσμοι καλούν τον Λαό του Δικέφαλου θα στείλει αύριο το πρωί ένα μήνυμα στους παίκτες για το double με την παρουσία του στην προπόνηση.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Πέμπτη 10:30 το πρωί είναι η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας στην Τούμπα.

Όλος ο λαός πρέπει να είναι παρών για να εμψυχώσει τους παίχτες μας και να σηκώσουμε το 2ο συνεχόμενο double της Ιστορίας μας.

Ένας τελικός παρωδία με πρωταγωνιστές τον Βασιλειάδη, όλο τον κρατικό μηχανισμό και φυσικά τις 2 ΠΑΕ, που λόγω της πλήρους ανικανότητάς τους, απαγορεύουν στον κόσμο να ακολουθήσει την ομάδα μας όπως κάνουμε τόσα χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Χρέος μας αύριο σαν ΛΑΟΣ είναι να καταλάβουν οι παίχτες μας ότι ένα είναι το αποτέλεσμα με τους χάρτινους και μέσα από την αυριανή προπόνηση στο σπίτι μας να δώσουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι την ώθηση.

Π.Α.Ο.Κ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ