Τα τρία διλήμματα του Λουτσέσκου

Τα τρία διλήμματα του Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ ψάχνει να βρει τον αντι-Βιεϊρίνια, το ποιος θα είναι δίπλα στον Ολιβέιρα στο κέντρο και ποιος από τους Ζαμπά και Λημνιό θα ξεκινήσει βασικός.

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν σήμερα για τελευταία φορά στην Τούμπα, παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, πριν πετάξει η αποστολή για την Αθήνα, όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από την αγωνιστική προετοιμασία και την τακτική πάνω στην οποία θα δουλέψει έχει ρίξει το βάρος και στο ψυχολογικό κομμάτι, γι’ αυτό άλλωστε και δέχθηκε σήμερα να βρεθούν οπαδοί της ομάδας στην προπόνηση.

Στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού υπάρχουν τρία διλήμματα για το πως θα παρατάξει την ομάδα του στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Το πρώτο και ίσως το πιο σοβαρό είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αντρέ Βιεϊρίνια. Από τη στιγμή που ο Γιαννούλης κάνει κανονικά προπονήσεις και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα από το ράγισμα στη μύτη, είναι το φαβορί. Πάντως σκέφτεται και τον Κρέσπο βάζοντας τον Ίνγκασον δίπλα στον Βαρέλα για κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Πάμε στο χώρο του κέντρου με τον 50χρονο τεχνικό να ψάχνει τον παρτενέρ του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός είναι ο Σάκχοφ, που διανύει περίοδο φόρμας, όμως φαίνεται πως πάει να μπει σφήνα ο Κάνιας. Αν προτιμηθεί ο Ισπανός θα γίνει για λόγους τακτικής καθώς ο Ολιβέιρα θα απελευθερωθεί επιθετικά και θα συμβάλει στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Το τρίτο δίλημμα έχει να κάνει την μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Πέλκα και Μπίσεσβαρ με τους Ζαμπά και Λημνιό να μάχονται για μια θέση. Ο πρώτος έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή του, και αυτό έχει ανεβάσει τις πιθανότητες συμμετοχής του δεύτερου που δείχνει πιο σταθερός αγωνιστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ