Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους που παρευρεθούν στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου | to10.gr

Η ώρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους το προσεχές Σάββατο (9/5) με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο τελικός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από σχετική απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ μόνο άτομα με ονομαστικές προσκλήσεις θα είναι σε θέση να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ.

Δυο ημέρες πριν τη σέντρα κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν με πρόσκληση τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Θύρα 31, για τα εξής:

-Η είσοδός τους στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την πύλη Δ, με επίδειξη της ονομαστικής πρόσκλησης ΚΑΙ της αστυνομικής τους ταυτότητας. Οι φίλαθλοι που διαθέτουν πρόσκληση θα έχουν δικαίωμα να παρκάρουν τα οχήματα τους στο πάρκινγκ P5 του ΟΑΚΑ.

-Θα ακολουθήσει δεύτερος έλεγχος από τις αρμόδιες αστυνομικές δυνάμεις στον «προέλεγχο» των Θυρών 35-1 και τελικός έλεγχος πριν την είσοδό τους στη Θύρα 31 από όπου και θα παρακολουθήσουν τον τελικό.

-Οι κάτοχοι των προσκλήσεων πρέπει να γνωρίζουν ότι ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός, κάθε ενδεχόμενο πλαστοπροσωπίας ή απόπειρας εισόδου στο ΟΑΚΑ χωρίς πρόσκληση θα οδηγεί στην άμεση απομάκρυνση του ατόμου και καλούνται να πειθαρχήσουν σε κάθε οδηγία των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στην άφιξη και αναχώρησή τους από τη Θύρα 31.