«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει και το κύπελλο και θα γράψει Ιστορία»

«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει και το κύπελλο και θα γράψει Ιστορία»

Ο Βασίλης Βασιλάκος είναι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει φέτος το νταμπλ και θα γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της Ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

O Βασίλης Βασιλάκος, συμμετείχε στη φιέστα της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ ως μέλος της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο του 1985.

Μιλώντας σε κανάλι της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου και είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα πάρει και το κύπελλο, γιατί είναι σοβαρός, πειθαρχημένος και έχει το κορυφαίο ρόστερ. Γράφει ιστορία αυτή η ομάδα και έχουν τεράστια ευκαιρία να μην τους ξεχάσει ποτέ ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Για τον Λουτσέσκου είπε: «Ο Λουτσέσκου κατάφερε να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις των παικτών που θέλουν όλοι να παίζουν στην ενδεκάδα, είναι αήττητος, άρα δεν μπορεί κανένας να πει άσχημη κουβέντα».

Για τον Βιεϊρίνια τόνισε: «Ο Βιεϊρίνια και πριν τη Βόλφσμπουργκ είχε δείξει στον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να παίξει το ρόλο του ηγέτη. Είναι αρχηγός και όλα ξεκίνησαν από το περσινό ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, τα δυο ματς που χάσαμε στα χαρτιά, όταν βγήκαμε από τα ρούχα μας, το ίδιο και οι παίκτες».

Για τους σοβαρούς τραυματισμούς παικτών στον ΠΑΟΚ είπε: «Σημαντικό πρόβλημα για τον Λουτσέσκου θα είναι το γεγονός ότι έχει δυο παίκτες τραυματίες, τον Βιεϊρίνια και τον Μαουρίσιο και θα πρέπει να αντικατασταθούν με ίσης αξίας ποδοσφαιριστές, γιατί ο στόχος της ομάδας πρέπει να είναι πλέον η πρόκριση σε ομίλους του Champions League».

Τέλος για τους φίλους του ΠΑΟΚ είπε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πλέον διαφορετική νοοτροπία από τη δική μας εποχή, είναι πιο ενθουσιώδεις οι οπαδοί, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι πιο ήπιοι στην εικόνα τους, η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ