Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ στον τελικό

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ στον τελικό

Καταστάλαξε στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Λουτσέσκου στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Μία ημέρα πριν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, παίκτες και τεχνικό επιτελείο ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη μάχη με την Ένωση.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πέρα από το απαραίτητο ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής με τον προπονητή, οικογενειακό δίτερμα και έμφαση στις στατικές φάσεις.

Από κει και πέρα οι σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού για το αρχικό σχήμα του μεγάλου τελικού έχουν ως εξής :

Ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια με τον Μάτος να βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Γιαννούλη στο αριστερό. Στο κέντρο της οπισθοφυλακής θα ξεκινήσουν οι Βαρέλα και Κρέσπο.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα μπει το δίδυμο Ολιβέιρα και  Σάκωφ ο ποίος κερδίζει τη μάχη από τον Κάνιας,  ενώ ο Πέλκας θα πάρει  τη θέση του πιο προωθημένου μπροστά από τα δυο χαφ σαν 10ρι. Στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρίσκεται ο Μπίσεσβαρ με τον Λημνιό να παίρνει φανέλα βασικού στο άλλο άκρο κυρίως λόγω των πολύ καλών  του αμυντικών  βοηθειών. Επιθετικός του Δικεφάλου θα είναι ο Τσούμπα Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ