ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το πλάνο Χιμένεθ για να κερδίσει

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το πλάνο Χιμένεθ για να κερδίσει

Πως κατεβαίνει η ΑΕΚ στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται απόψε μπροστά σε μια ευκαιρία να δώσει μια χαρά στο τέλος της χρονιάς στον κόσμο της. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ που είναι ο πρωταθλητής και έρχεται στο άδειο ΟΑΚΑ για να κάνει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Η ΑΕΚ το ψάχνει πολύ αυτό το Κύπελλο έστω και αν δεν της… αλλάζει πολλά στην ζωή της.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή και στις τελευταίες δοκιμές του Ανδαλουσιανού τεχνικού, φανερώνουν την πρόθεσή του να παίξει με τετράδα στην άμυνα, σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1. Το πιθανότερο σχήμα θα είναι: ο Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, ο Μπακάκης δεξί μπακ, ο Χουλτ αριστερό μπακ, ο Τσιγκρίνσκι και ο Οικονόμου στα στόπερ, ο Κρίστιτσιτς και ο Σιμόες στον άξονα, ο Μάνταλος αριστερά στην επίθεση, ο Λιβάια σε ελεύθερο ρόλο μεσοεπιθετικά, ο Μπακασέτας δεξιά στην επίθεση και ο Πόνσε σε θέση φορ.

Αν επιλέξει το 3-5-2 ο Ισπανός προπονητής του Δικεφάλου τότε θα μπει στο αρχικό σχήμα ο Γκάλο για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Μπακάκης θα πάει στα στόπερ και ο Μπακασέτας θα μείνει στον πάγκο.

Η Ενωση πάντως έχει δουλέψει το τελευταίο διάστημα ακόμη και σε περίπτωση έξτρα χρόνου (θα έχει έξτρα μια αλλαγή κάθε ομάδα) ή πέναλτι, καθώς είναι πολύ πιθανό το σενάριο να κριθεί οριακά ο αποψινός τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ