Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Σήμερα γράφετε ιστορία, καλή επιτυχία»

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Σήμερα γράφετε ιστορία, καλή επιτυχία»

Το μήνυμα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του ενόψει του αποψινού τελικού με τον ΠΑΟΚ.

Στις 20:30 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου και οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού, με ανάρτησή της στα social media ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ισπανό τεχνικό και τους παίκτες του, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχουν την ευκαιρία να γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της Ενωσης.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Σήμερα εσείς γράφετε ιστορία! Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!».

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου για τρίτη σερί χρονιά, με τον ΠΑΟΚ να έχει κατακτήσει τους δύο προηγούμενους τίτλους. Απόψε η ΑΕΚ θέλει να σπάσει την «παράδοση» του Δικεφάλου και να πάρει αυτή τον τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ