Πέφτει ξύλο στο ΟΑΚΑ (vid)

Πέφτει ξύλο στο ΟΑΚΑ (vid)

Οι οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στα επίσημα, με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν και να συγκρούονται με τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά.

Σε πεδίο μάχης μετετράπησαν οι κερκίδες του ΟΑΚΑ, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών της Ενωσης που βρίσκεται στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, επιτέθηκε στους αντίστοιχους οπαδούς του Δικεφάλου, με τις αστυνομικές δυνάμεις να επεμβαίνουν και με χρήση βίας να επιβάλλουν την τάξη.

Τα ΜΑΤ συγκρούστηκαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Μάχες σώμα με σώμα, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση των γκλοπ και να πέφτει ανελέητο ξύλο, με τα επίσημα να μετατρέπονται σε πεδίο μάχης.

Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε περίτρανα ότι το σχέδιο της ΕΠΟ για το πώς και πού θα καθίσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν εγκληματικό, με τους… φωστήρες της ομοσπονδίας να μην μπορούν να διοργανώσουν σωστά έναν τελικό του Κυπέλλου, που γίνεται με την παρουσία μόλις 1000 ατόμων σε ένα γήπεδο 69.000 θέσεων!

Η… εξυγίανση στα καλύτερά της, με την ΕΠΟ να εκτίθεται για μια ακόμα φορά στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης, η οποία παρακολουθεί μερικές εκατοντάδες οπαδούς να τα κάνουν μπάχαλο στην – κατά τα άλλα – γιορτή του ποδοσφαίρου.

Δείτε τo σχετικο βίντεο από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ