Λύγισε ο Άκπομ: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα – Τέτοια γκολ βάζω και στο… FIFA» (vid)

Λύγισε ο Άκπομ: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα – Τέτοια γκολ βάζω και στο… FIFA» (vid)

Ο Τσούμπα Άκπομ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του μετά το τέλος του τελικού, που κρίθηκε από το δικό του τέρμα.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ Τσούμπα Άκπομ, με εντυπωσιακό γυριστό νίκησε τον Μπάρκα και έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ, με το 1-0 να διατηρείται ως το τελευταίο σφύριγμα, που βρήκε τον Δικέφαλο του Βορρά νταμπλούχο Ελλάδας για το 2019!

Ο νεαρός στράικερ, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, πήγε για δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV και ήταν φανερά συγκινημένος.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα, στην αρχή δεν έπαιζα, ίσως κάτι να πήγαινε στραβά. Αλλά να τελειώσω με αυτό τον τρόπο αυτή την χρονιά, να σκοράρω σε έναν τελικό, είμαι χαρούμενος δεν ξέρω τι να πω, είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα».

Για τον τρόπο που σκόραρε είπε: «Περίμενα τον Πέλκα να μου δώσει την μπάλα μπροστά, αλλά ήρθε πίσω μου. Έπρεπε να αυτοσχεδιάσω, το κάνω και στο FIFA και γι’ αυτό μου βγήκε».

Επίσης δήλωσε για την καρδιά που έκανε προς την κερκίδα μετά το γκολ που πέτυχε: «Είναι η κοπέλα μου εδώ. Αλλά θέλω να αφιερώσω το γκολ στην οικογένεια μου η οποία πάντα σε στηρίζει, όταν όλα πάνε καλά αλλά και όταν δεν πάνε όπως θέλω, αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ