Γιαννούλης: «Γράψαμε ιστορία, είμαστε μια οικογένεια»

Γιαννούλης: «Γράψαμε ιστορία, είμαστε μια οικογένεια»

Ο μπακ του Δικεφάλου μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας.

Χαρούμενος που έπαιξε και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0.

Ο μπακ του Δικεφάλου τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι έγραψαν ιστορία, καθώς κατέκτησαν για πρώτη φορά το νταμπλ, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι είναι χαρούμενος που είναι μέλος αυτής της σπουδαίας επιτυχίας. Ο 23χρονος μάλιστα στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας, τονίζοντας ότι οι Ασπρόμαυροι είναι μια οικογένεια.

«Θέλαμε να γράψουμε ιστορία και να κατακτήσουμε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία μας. Όταν στο τέλος το πετυχαίνεις είναι εντελώς διαφορετικό».

Για το αν ήξερε ότι θα παίξει στον τελικό: «Δεν ήξερα ότι θα παίξω είναι κάτι που το έμαθα τελευταία στιγμή και είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο: «Είπαμε ότι απέχουμε πενήντα λεπτά από το να γράψουμε ιστορία. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες και φτάσαμε κοντά στο δεύτερο γκολ.  Νιώθω πολύ καλά είμαστε μια οικογένεια και θέλω να μείνω για να βοηθήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ