Μάνταλος: «Πιστεύω ότι ήταν πέναλτι – Η φετινή είναι μία αποτυχημένη χρονιά»

Μάνταλος: «Πιστεύω ότι ήταν πέναλτι – Η φετινή είναι μία αποτυχημένη χρονιά»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Κυπέλλου έκανε έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «τα επόμενα χρόνια θα δούμε την ΑΕΚ, όπως την ονειρευόμαστε»

Ο Πέτρος Μάνταλος παραδέχτηκε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπορούν να κοιτούν στα μάτια τον κόσμο τους μετά τον νέο χαμένο τελικό με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως για εκείνον έπρεπε να δοθεί το πέναλτι στο χέρι του Κάνιας, χαρακτήρισε κακιά τη χρονιά αλλά όπως ανέφερε τα επόμενα χρόνια όλοι θα δουν την Ένωση όπως την ονειρεύονται.

Ο Μάνταλος είπε στην COSMOTE TV για το ματς, την φάση του πέναλτι, την χρονιά και την απώλεια του Κυπέλλου:

«Σίγουρα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα. Δεν βάλαμε γκολ. Δεν θέλω καν να σχολιάσω το γκολ που δεχθήκαμε. Είδα την φάση την ώρα του αγώνα. Το είδα για πέναλτι και πίστευα ότι θα το δώσει. Και τώρα το πιστεύω ότι ήταν πέναλτι και έπρεπε να το δώσει. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς.

Δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε. Σίγουρα όταν η ΑΕΚ δεν κατακτά έναν τίτλο είναι αποτυχημένη η χρονιά. Δεν πρέπει να επηρεάσει όλο αυτό την ομάδα για την συνέχεια. Η ομάδα έχει μέλλον και πιστεύω σε αυτό. Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά αλλά μετά μείναμε πολύ πίσω στο πρωτάθλημα. Είναι μία κακή χρονιά. Μετά από χαμένο τελικό τι αντιδράσεις να έχουμε; Πικρία και στεναχώρια. Δεν αξίζουμε να κοιτάμε τον κόσμο της ΑΕΚ στα μάτια μετά από έναν χαμένο τελικό. Τα επόμενα χρόνια θα δούμε την ΑΕΚ, όπως την ονειρευόμαστε. Είμαι σίγουρος για αυτό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ