Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ με 1-0. Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών της Ενωσης.

Βασίλης Μπάρκας: Ηταν αυτός που… έσωσε την ΑΕΚ στα δύσκολα. Απέκρουσε φάσεις που απειλήθηκε η ΑΕΚ, κράτησε την ΑΕΚ όρθια στον τελικό και το ίδιο έκανε και στο β’ ημίχρονο. Στην φάση του 1-0… κοιμήθηκε η άμυνα της Ενωσης και δεν φέρει ευθύνη αυτός.

Μιχάλης Μπακάκης: Προσπάθησε να δώσει όσα… μπορεί. Και ως δεξί μπακ και ως αριστερός στόπερ στο τέλος του αγώνα έδωσε ότι είχε, αλλά δεν έφτανε αυτό για να δώσει στην ΑΕΚ όσα της έλειπαν.

Νίκλας Χουλτ: Από τους χειρότερους παίκτες της ΑΕΚ στον τελικό. Δεν έδωσε καμία βοήθεια από αριστερά, ενώ είχε και μεγάλα προβλήματα αμυντικά. Σε μία από αυτές τις φάσεις δεν πρόλαβε τον Πέλκα στην φάση το 1-0.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Καλός για την άμυνα της ΑΕΚ, έδωσε αυτά που έλειπαν τόσο καιρό. Ωστόσο, τελικά η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί γκολ από λάθος του μιας και έχασε τον Ακπομ στο 45’. Παρόλα αυτά μαζί με τον Μπάρκα ήταν αυτοί που διεσώθηκαν

Μάριος Οικονόμου: Κέρδισε μονομαχίες, έχασε και άλλες, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά όταν έπρεπε και κυνηγούσε η ΑΕΚ τις μπάλες. Ο Ελληνας στόπερ δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Αντρέ Σιμόες: Δίπλα στον Κρίστιτσιτς δεν ήταν καλός ο Πορτογάλος. Σε καμία στιγμή το αγώνα δεν έκανε όσα έπρεπε για να μπορεί να λογίζεται ως παίκτης διαφοράς. Άνευρη εικόνα…

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Μαζί με τον Χουλτ οι χειρότεροι παίκτες του γηπέδου για την ΑΕΚ. Πολλά λάθη, εντελώς εκτός αγώνα ψυχολογικά και εγκεφαλικά. Υπήρχαν απαιτήσεις από τον Σέρβο, αλλά δεν τα κατάφερε…

Πέτρος Μάνταλος: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αλλού, στο δεύτερο προσπάθησε. Ωστόσο, υπάρχουν απαιτήσεις από τον αρχηγό της ΑΕΚ για να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του στα δύσκολα.

Τάσος Μπακασέτας: Επαιξε 70 λεπτά και ήτα εγκλωβισμένος. Δεν μπόρεσε να πάρει μια ενέργεια πάνω του, να απειλήσει, να δημιουργήσει. Ακόμη και τα στημένα του ήταν άσχημα.

Μάρκο Λιβάγια: Ηταν σε άλλο γήπεδο ο Κροάτης. Εκτός αγώνα για την ΑΕΚ από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν δικαιολόγησε την κλάση του…

Εζεκίελ Πόνσε: Εχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Και αυτό έκανε κακό στην ΑΕΚ όταν έψαχνε να σκοράρει πρώτη γκολ και μετά να ισοφαρίσει.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ροντρίγκο Γκάλο: Μπήκε στο β’ ημίχρονο όταν η ΑΕΚ δυσκολευόταν να οργανώσει επίθεση για να παίξει με τριάδα πίσω η Ενωση και αυτός δεξιά. Τελικά δεν μπόρεσε να δώσει όσα περίμενε.

Λούκας Μπογέ: Τι μπήκε, τι δεν μπήκε ήταν… το ίδιο. Δεν έκανε καμία προσπάθεια με την μπάλα στα πόδια. Εμφανώς ανέτοιμος, τον πήρε η… μπάλα.

 Κώστας Γαλανόπουλος: Πέρασε στο ματς για να δώσει φρέσκα πόδια και πνευμόνια στον άξονα. είχε φιλότιμο να κυνηγήσει φάσεις, αλλά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ