Μάτος: «Του χρόνου θέλουμε και νταμπλ και ομίλους Champions League»

Μάτος: «Του χρόνου θέλουμε και νταμπλ και ομίλους Champions League»

Ο Λέο Μάτος μίλησε στο «10» και αναφέρθηκε στη μυθική σεζόν του ΠΑΟΚ και τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Ο Λέο Μάτος ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2016. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει με την ομάδα τρία σερί Κύπελλα (2017, 2018 και 2019) και το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο σήμανε και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του Δικέφαλου!

Ο Βραζιλιάνος θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ και του χρόνου του νταμπλ συν κάτι παραπάνω…

Μίλησε στο «10» και αναφέρθηκε στη μυθική σεζόν της ομάδας, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου, στην 3η σερί νίκη επί της ΑΕΚ σε τελικό με 1-0.

Για το τι ακολουθεί, με φόντο την επόμενη σεζόν τόνισε: «Τι ακολουθεί; Ο στόχος για την επόμενη σεζόν, είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσουμε και πάλι το νταμπλ. Δεν θέλω να πω πολλά, επειδή είμαι πραγματικά πολύ κουρασμένος. Θέλω απλά να δω τη γυναίκα μου και να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Συγχαρητήρια στην ομάδα, σε όλο το γκρουπ, σε όλο το επιτελείο που βρίσκεται δίπλα μας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε. Το αξίζαμε γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά σε αυτή τη σεζόν και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και την επόμενη σεζόν».

Για το νταμπλ και αν περίμενε όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ ότι θα κέρδισε τόσα τρόπαια στη σειρά (τρία Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα): «Το πρότζεκτ που υπήρχε όταν ήρθα, ήταν η κατάκτηση του τίτλου, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα τα παίρναμε όλα έτσι! Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος για την ομάδα μας. Είναι μία ιστορική μέρα για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, σε όσους δούλεψαν στην ομάδα, στα γραφεία, στον πρόεδρο, σε όλους όσους αποτέλεσαν ένα μικρό κομμάτι όλης αυτής επιτυχίας, αυτής της χαράς».

Για το υλικό αυτής της ομάδας και όσο ανέβηκε το επίπεδο: «Πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Ήρθαν κάποιοι πολύ δυνατοί παίκτες τότε, το 2016 και φυσικά κι άλλοι στην πορεία και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και τα επόμενα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ