Κρέσπο: «Η ΑΕΚ δε θα θέλει να ξαναπαίξει μαζί μας…»

Κρέσπο: «Η ΑΕΚ δε θα θέλει να ξαναπαίξει μαζί μας…»

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε πλάκα στα social media με μια φωτογραφία του Κυπέλλου. «Δεν έχω φετινή, βάζω μια περσινή. Είναι το ίδιο!».

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι από τους μεγαλύτερους… πλακατζήδες του ΠΑΟΚ. Έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ, είναι τοπ… «πειραχτήρι» μέσα στην ομάδα και συχνά κάνει ορισμένες ξεχωριστές αναρτήσεις στα social media για διάφορα θέματα.

Τώρα, μετά τον χθεσινό (11/5) τελικό του Κυπέλλου, όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ με 1-0 και κατέκτησε το 3ο σερί τρόπαιο στο θεσμό έκανε κάτι μοναδικό!

Αρχικά δεν ανέβασε φωτογραφία του με το φετινό τρόπαιο, αλλά έβαλε μια περσινή, στην οποία είναι παρέα με τους Εβγέν Σάκχοφ, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Ροντρίγκο Ρέι.

Και μαζί έγραψε στο instagram: «Δεν έχω μια φωτογραφία με το τρόπαιο λόγω του ντόπινγκ… Αλλά ΟΚ, βάζω μια από πέρσι. Είναι το ίδιο Κύπελλο!».

Ο Ισπανός στόπερ μίλησε για το νταμπλ αλλά και την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ.

Για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και το ποιους από αυτούς θέλει να έχει συμπαίκτες και τη νέα χρονιά: «Θα ήθελα τον Βαρέλα, τον Κάνιας, τον Σάκχοφ, θέλω πολλούς παίκτες… Πιστεύω πως έχουμε σημαντικούς παίκτες, που παίζουν σχεδόν πάντα και για ορισμένους από αυτούς, είναι εύκολο να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους».

Για την επόμενη σεζόν: «Θα δούμε και θα σκεφτούμε για την επόμενη χρονιά. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πετύχαμε φέτος. Έχουμε μέταλλο νικητή, αυτό που θέλουμε τώρα είναι να γιορτάσουμε την επιτυχία μας. Μετά, θα μας απασχολήσει η νέα σεζόν».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ σε τρεις συνεχόμενους τελικούς: «Νομίζω ότι δεν θα θέλουν να παίξουν ξανά απέναντι μας, αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα. Το αποδείξαμε σε τρεις τελικούς, σε αυτές τις τρεις χρονιές. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο και είμαστε σε πολύ καλή περίοδο».

Για τους ξένους και τους Έλληνες διαιτητές: «Οι Έλληνες διαιτητές έχουν πολύ πίεση. Βλέπετε τι γίνεται, όταν μια ομάδα δεν κερδίζει, την επομένη ο διαιτητής είναι στο νοσοκομείο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα εδώ και πρέπει να τα διορθώσουμε. Χρειαζόμαστε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι. Τώρα η λύση έρχεται από το εξωτερικό και είναι το καλύτερο για όλους».

Για τα ρεκόρ του φετινού ΠΑΟΚ: «Καταλαβαίνω πως το κλαμπ και οι οπαδοί, όσο κερδίζουμε, όσο δημιουργούμε τέτοια ρεκόρ, θα ζητούν περισσότερα αλλά θα πρέπει να εκτιμήσουμε το τώρα. Πετύχαμε κάτι απίστευτο, πήραμε το νταμπλ που δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ας το απολαύσουμε, ας χαλαρώσουμε, ας αδειάσουμε το μυαλό μας και μετά να σκεφτούμε τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ