«Καίει» το φύλλο αγώνα του τελικού τον Περέιρα! (pics)

«Καίει» το φύλλο αγώνα του τελικού τον Περέιρα! (pics)

Η αλλαγή των τριών διαιτητών ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έγινε με μία μουτζούρα στο φύλλο αγώνα και ο υπαίτιος είναι ο Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Στην αλλαγή ρόλων των τριών διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ προχώρησε η ΚΕΔ με τη σύμφωνη γνώμη του Βίτορ Μέλο Περέιρα χωρίς να ενημερώσει όμως η Ελληνική Ομοσπονδία για κάτι τέτοιο. Ο Περέιρα μάλιστα φαίνεται ότι είναι ο υπαίτιος για την αλλαγή των ρέφερι της αναμέτρησης, με βάση και το φύλλο αγώνα του τελικού.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Livesport το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, ο οποίος δεν είχε ενημερώσει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά δεν είχε γίνει και η σχετική αλλαγή στο έγγραφο που δίνεται από την ΕΠΟ στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Στο δημοσίευμα μάλιστα υπάρχει και το φύλλο αγώνα του τελικού, όπου η αλλαγή των διαιτητών φαίνεται μουτζουρωμένη, με το όνομα του Σίφνερ ως α’ βοηθού να έχει σβηστεί και να έχει γραφτεί εκείνο του Μαρκ Μπορς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φύλλο αγώνος αναφέρονται τα εξής στις παρατηρήσεις: «Ο αρχικά ορισθέντας α’ βοηθός διαιτητή αντικαταστάθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα από τον ορισθέντα A VAR» και ακριβώς κάτω προσθέτει «ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Δείτε τις φωτογραφίες από το φύλλο αγώνα που δημοσίευσε η Livesport:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ