Χρηματικά πρόστιμα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ τιμώρησε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με πρόστιμα για τα όσα συνέβησαν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος, με Λαμία και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.


Χρηματικά πρόστιμα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου | to10.gr

Με πρόστιμα τιμώρησε η ΕΠΟ την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ εξαιτίας των όσων έγιναν στα παιχνίδια των δύο «δικεφάλων» με Αστέρα Τρίπολης και Λαμία αντίστοιχα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να πληρώσουν 15.000 ευρώ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν με 5.000 ευρώ πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Λαμία-ΑΕΚ που διεξήχθη στις 25.4.2019 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 25/04/2019 στο στάδιο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης. Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους δέκα πέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ.

Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Α’ Κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 24.4.2019, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες ΠΑΟΚ (ΓΥΝ) και ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης και σε μη εργάσιμη ημέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο