Χωρίς Σισέ και Μπεν ο Ολυμπιακός στην Κρήτη

Χωρίς Σισέ και Μπεν ο Ολυμπιακός στην Κρήτη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τον Πλατανιά για το Κύπελλο και ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής τους Σισέ και Μπεν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα τον Πλατανιά στην Κρήτη, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση και ο προπονητής των πειραιωτών, Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Χανιά.

Ο 57χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων άφησε εκτός τον Πάπε Σισέ αλλά και τον Μπεν ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιούγκος Βούκοβιτς. Ο Λεμονής πήρε 23 παίκτες για το ματς στα Περιβόλια και αύριο θ’ ανακοινώσει ποιοι θα μείνουν εκτός 18άδας.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά είναι η ακόλουθη:  Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ξενιτίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ