Ο Ουζουνίδης άφησε εκτός αποστολής τον Χίλιεμαρκ

Ο Ουζουνίδης άφησε εκτός αποστολής τον Χίλιεμαρκ

Μήνυμα αποχώρησης προς Οσκαρ Χίλιεμαρκ από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού και οι Ρέις, Μολέδο, Χουλτ.

Με τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ να μένει εκτός αποστολής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψουν αύριο στη Λαμία για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα για το Κύπελλο, που θα είναι και το τελευταίο για το 2017.

Σαφώς και ο αποκλεισμός από την αποστολή ίσως να αποτελεί ένα μήνυμα προς τον Σουηδό μέσο από τον προπονητή του Παναθηναϊκού και άμεσα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Νούνο Ρέις, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να τελειώσει από τον Παναθηναϊκό, ενώ στη Λαμία δεν θα ταξιδέψουν ούτε οι Μολέδο και Χουλτ, τους οποίους ο Παναθηναϊκός θέλει να πουλήσει.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Σιλά, Μολίνς και Μουνιέ που ξεπέρασαν τα προβλήματα. Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Λουντ, Σιλά, Τζανδάρης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας και Κουντουριώτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ