ΠΑΣ : Δύο απουσίες ενόψει του Λεβαδειακού, βρέθηκε λύση με Κοζορώνη

ΠΑΣ : Δύο απουσίες ενόψει του Λεβαδειακού, βρέθηκε λύση με Κοζορώνη

Χωρίς τους τραυματίες Αλέξη Μιχαήλ και Φόνσι Ναδάλες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξιδεύει στη Λιβαδειά ενόψει του ματς Κυπέλλου με την τοπική ομάδα. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (20/12) προπόνησης επέλεξε τους παίκτες που θα στελεχώσουν την αποστολή για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου της Ηπείρου: «Ολοκληρώθηκε και η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα κυπέλλου αύριο με τον Λεβαδειακό, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει μυική ενεργοποίηση και στατικές φάσεις. Στο τελείωμα πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό με τον τεχνικό της ομάδας μας να δίνει τις τελευταίες οδηγίες πριν τον αυριανό αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για την Λιβαδειά με τον τεχνικό της ομάδας μας να παίρνει μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίχτες εκτός του Βενετικίδη και των τραυματιών Μιχαήλ και Fonsi Nadales. Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκος».

Συμβιβαστική λύση με Κοζορώνη

Την επίτευξη εξωδικαστικού συμβιβασμού με τον Βαλάντη Κοζορώνη για την προσφυγή που είχε κάνει για να αφεθεί ελεύθερο ανακοίνωσε ο ΠΑΣ, με τον 25χρονο μέσο να αναμένεται να συνεχίζει την καριέρα του εκτός Ελλάδος.

«ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα ήθελε να ανακοινώσει ότι για την περίπτωση του Βαλάντη Κοζορώνη επετεύχθη εξωδικαστικός συμβιβασμός για την προσφυγή που είχε κάνει για να αφεθεί ελεύθερος», ανέφερε το ανακοινωθέν του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ