Τα αποτελέσματα και το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας

Τα αποτελέσματα και το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας

Η 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε, ενώ απομένουν κάποιες εκκρεμότητες για να συμπληρωθούν τα αποτελέσματα της 3ης και της 4ης φάσης της διοργάνωσης. Δείτε ολόκληρο το πανόραμα του Κυπέλλου.

Ο Αιολικός ήταν η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε από τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε με 2-0 της Κορίνθου χθες (2/10).

Κατά συνέπεια, η ομάδα της Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει στην 3η φάση της διοργάνωσης τη Νίκη Βόλου και αυτό είναι το εναπομείναν ματς του συγκεκριμένου γύρου.

Σε αγώνες που διεξήχθησαν χθες (2/10) για την 4η φάση του Κυπέλλου, ο Ιάλυσος προκρίθηκε επί της Κέρκυρας καθώς επικράτησε με 1-0, ο Απόλλων Λάρισας ξεπέρασε το εμπόδιο του Αετού Ορφανού με το ίδιο σκορ εκτός έδρας και ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 στον Ασπρόπυργο την τοπική Ένωση.

Να σημειωθεί επίσης, πως απομένουν δύο αγώνες για να ολοκληρωθεί η 4η φάση του Κυπέλλου. Το Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου και το Αιολικός ή Νίκη Βόλου-Απόλλων Σμύρνης, ενώ από την 5η φάση θα μπουν ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Δείτε αναλυτικά το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας 2019-20:

Στην 5η φάση του Κυπέλλου θα συμμετάσχουν οι 13 νικήτριες της 4ης φάσης, οι 8 ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 6-13 στην περσινή Super League και ο Βόλος. Άρα σύνολο 22 ομάδες, με τους αγώνες να είναι διπλούς. Με λίγα λόγια, οι 9 ομάδες που θα μπουν από τη Super League στην 5η φάση θα είναι οι: Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, ΟΦΗ και φυσικά ο Βόλος.

Στην 6η φάση θα μπουν οι ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες πέντε θέσεις στη Super League 2018-19 και πρόκειται για τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Άρη. Αυτός ο γύρος ουσιαστικά θα είναι η φάση των «16» της διοργάνωσης, με τους αγώνες να είναι διπλοί και εκεί. Μετά ακολουθούν προημιτελικά, ημιτελικά και ο μονός τελικός που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ