Ο Αρετόπουλος του χιονιά

Ο Αρετόπουλος του χιονιά

Ο διαιτητής του αγώνα Λαμίας – Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Αρετόπουλος ήθελε προφανώς να ευχαριστηθεί το χιόνι, καθώς μόνο έτσι μπορεί να ερμηνεύσει κάποιος την απόφαση του, να επιτρέψει τη διεξαγωγή του παιχνιδιού

Η Λαμία πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-1, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Κυπέλλου. Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία των γηπεδούχων και πλέον η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ένα σημείο όμως στο οποίο πρέπει να σταθεί κάποιος, αφορά την απόφαση του διαιτητή του αγώνα, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, να επιτρέψει την διεξαγωγή του αγώνα υπό τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες. Κανείς δεν ισχυρίζεται πως η έντονη χιονόπτωση προκάλεσε την ήττα των πράσινων. Κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο για την εμφάνιση και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες της Λαμίας. Δεν έπαιζαν αυτοί σε άλλο γήπεδο. Το ίδιο ενοχλητικές ήταν οι συνθήκες και γι’ αυτούς.

Το ερώτημα όμως αφορά τον Αρετόπουλο, γιατί αυτός είναι που λαμβάνει την απόφαση για το αν θα γίνει ένα παιχνίδι. Ήταν λοιπόν πασιφανές πως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν καλή, πριν καν γίνει η σέντρα. Οι καιρικές προβλέψεις έκαναν λόγο για επιδείνωση των φαινομένων (και επαληθεύτηκαν με την έντονη χιονόπτωση στο δεύτερο μέρος) αλλά παρ’ όλα αυτά ο Αρετόπουλος πήρε την απόφαση να γίνει το παιχνίδι.

Δεν μπήκε επίσης καν στον κόπο να σκεφτεί διακοπή της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσε να πάρει κι αυτή την  απόφαση. Θαρρείς κι ότι απ’ τη στιγμή που το ματς ξεκίνησε έπρεπε να τελειώσει, ακόμα κι αν ο αγωνιστικός χώρος έπιανε είκοσι πόντους χιόνι. Αυτή την εντύπωση σου έδινε ο Αρετόπουλος.

Επαναλαμβάνουμε πως οι κακές καιρικές συνθήκες δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για την εμφάνιση και την ήττα των πράσινων, καθώς όλοι είδαν την προσπάθεια των παικτών της Λαμίας.

Άλλο αυτό όμως κι άλλο η απόφαση του Αρετόπουλου. Επίσης θα πρέπει να σταθεί κάποιος στις ολόλευκες εμφανίσεις με τις οποίες αγωνίστηκε στο ματς η γηπεδούχος ομάδα. Με τον αγωνιστικό χώρο γεμάτο χιόνι και ο Αρετόπουλος δεν  μπήκε στον κόπο να πει στους γηπεδούχους ν’ αλλάξουν εμφάνιση. Απίστευτα πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ