Κύπελλο Ελλάδας: Την επόμενη Τετάρτη η κλήρωση της 5ης φάσης για Παναθηναϊκό

Κύπελλο Ελλάδας: Την επόμενη Τετάρτη η κλήρωση της 5ης φάσης για Παναθηναϊκό

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου θα μάθουν αντίπαλο Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης και άλλες ομάδες της Super League, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε λίγες μέρες μαθαίνουν αντιπάλους στο Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός και άλλες 7 ομάδες της Super League για την 5η φάση της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα γίνει η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου, με τις εξής ομάδες της ανώτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου να μπαίνουν στην κληρωτίδα: Λαμία, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη και ΟΦΗ. Οι πρώτες πέντε ομάδες της σεζόν 2018-19 (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης) θα μπουν στη διοργάνωση από τον αμέσως επόμενο γύρο, τη φάση των «16».

Οι αγώνες που θα προκύψουν για την 5η φάση θα διεξαχθούν το τριήμερο 29-31 Οκτωβρίου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Τετάρτη 16.10.2019 και ώρα 13:30 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών που θα αγωνιστούν στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στην 5η φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι 12 νικήτριες ομάδες της 4ης φάσης, η μια ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα (Πανσερραϊκός), οι 8 ομάδες της SL1 από την 6η έως την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της SL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και η πρωταθλήτρια ομάδα της FL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 (σύνολο 22 ομάδες)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ