Ολυμπιακός Βόλου- Απόλλων Πόντου 1-0

Ολυμπιακός Βόλου- Απόλλων Πόντου 1-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Πόντου στο «Αλκαζάρ» και προκρίθηκε στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος αγωνίζεται στη Football League, νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου (Super League 2) 1-0 σε εξ αναβολής ματς για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στην επόμενη (πέμπτη) φάση του θεσμού.

Σκόρερ για τους Βολιώτες ήταν η «χρυσή» αλλαγή του Θωμά Γράφα, Στάθης Ρόκας ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 50ο λεπτό και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 57′.

Ο Απόλλων προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γιδόπουλος ήταν παρών τόσο στο σουτ του Ολαϊτάν, όσο και στην εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο.

Ολυμπιακός Βόλου (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης (90+5’ Δεινόπαπας), Τσίτας, Ντούνης (79’ Λάσκαρης), Πόζογλου (50’ Ρόκας).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Καλογέρης (64’ Πουρτουλίδης), Καλαϊτζίδης (64’ Δόρης), Λουφάκης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ