Πανσερραϊκός- Βόλος 1-1

Πανσερραϊκός- Βόλος 1-1

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με τον Γιανναράκη στο 70', αλλά ο Βόλος απέφυγε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, με γκολ του Τσαούση στο 90'.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Πανσερραϊκός και Βόλος ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους με γκολ του Γιανναράκη στο 70′, αλλά  η ομάδα του Χουάν Φεράντο πήρε προβάδισμα, ισοφαρίζοντας στο 90ο λεπτό με τον Τσαούση.

Ο Πανσερραϊκός έχασε την πρώτη μεγάλη του ευκαιρία με τον Κασμερίδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μελίσσα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και εκείνοι με δοκάρι, με τον Κυζιρίδη.

Το ημίχρονο τελείωσε 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές στιγμές. Στο δεύτερο μέρος, εκείνη που πανηγύρισε πρώτη ήταν η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, με τον Γιανναράκη να στέλνει με όμορφη κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Βόλου έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και ο Τσαούσης με ωραία ατομική ενέργεια, ισοφάρισε στο 90′ για το τελικό 1-1.

Πανσερραϊκός (Α. Διγκόζης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος (75′ Ζιώγκας), Πτηνόπουλος (69′ Μπάρδας), Ψάλτης, Γκούρτσας, Κόντσι, Πέτρου (58′ Ομπόσου).

Βόλος (Χ. Φεράντο): Μελίσσας, Λύρατζης, Tσίκα, Μήτογλου, Τσαούσης, Κυζιρίδης (55′ Μπαλογιάννης), Μαξ (75′ Φεράρι), Ατιγιάτ, Ηλιόπουλος, Μουνίθ (64′ Ντεντάκης), Μάντζης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ