Δώνης: «Θετικό ότι θα πάμε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι»

Δώνης: «Θετικό ότι θα πάμε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο 45άλεπτο και επισήμανε ότι είναι καλό που θα πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με θετική ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της Παναχαϊκής και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 45άλεπτο και είναι καλό που θα πάει με θετική ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, τόνισε ότι η χρονιά είναι δύσκολη και θα πρέπει άπαντες να κάνουν υπομονή, αφού η ομάδα βασίζεται σε νέα παιδιά. «Οι παίκτες μας πρέπει να γίνουν καλύτεροι, ώστε να βγει κερδισμένος ο Παναθηναϊκός», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Οταν παίζεις καλά και χάνεις δεν ειναι και το καλύτερο. Γι΄ αυτό λοιπόν πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είχαμε ένα πολύ καλό 45λεπτο. Μετά το 2-0 χαλαρώσαμε και το πληρώσαμε. Είναι πολύ καλό ότι θα πάμε με θετική ψυχολογία σ΄ένα ντέρμπι».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το σημαντικό είναι να αναπτυχθεί η ομάδα. Οι παίκτες μας πρέπει να γίνουν καλύτεροι, ώστε να βγει κερδισμένος ο Παναθηναϊκός. Η χρονιά είναι δύσκολη και ειδικά με τα νέα παιδιά πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ