Τρίκαλα- Εργοτέλης 3-2

Τρίκαλα- Εργοτέλης 3-2

Τα Τρίκαλα βρέθηκαν να χάνουν 2-1 από τον Εργοτέλη, αλλά έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με σκορ 3-2.

Ένα θεαματικό ματς παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Εργοτέλη.

Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν 1-0, ο Εργοτέλης ανέτρεψε τα δεδομένα, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τη σειρά τους για το τελικό 3-2 και το προβάδισμα πρόκρισης.

Και να φανταστεί κανείς ότι το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο όμως είχαμε «φεστιβάλ» γκολ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 1-0 με ωραίο σουτ του Ελευθεριάδη στο 55′. Οι φιλοξενούμενοι όμως, ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα, με τον Τσίπρα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Ηρακλειώτες πήραν και προβάδισμα στο 70′ με μονοκόμματο σουτ του Ιατρούδη.

Τα Τρίκαλα όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 81′ σημειώθηκε το 2-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παλάεφ και στο 89′ ο Τσίπρας «ρέφαρε» για το αυτογκόλ του, διαμορφώνοντας με κεφαλιά το τελικό 3-2.

Τρίκαλα: Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης (79′ Τεγούσης), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Λώττας (75′ Πελάεθ), Σταματής (62′ Τσίπρας).

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Βουτσάς, Οικονόμου, Πεϊος, Μπούσης, Μπρους, Αλεξάκης (46′ Ιατρούδης), Τσέλιος (79′ Κατσούρι), Σταθόπουλος (46΄Γροντής), Μανουσάκης και Μπαράτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ