Λεβαδειακός – Αιγινιακός 5-0

Λεβαδειακός – Αιγινιακός 5-0

Ο Λεβαδειακός νίκησε εύκολα τον Αιγινιακό με 5-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Ο Λεβαδειακός νίκησε εύκολα τον Αιγινιακό με 5-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Οι Βοιωτοί ήταν ξεκάθαρα το φαβορί της αναμέτρησης και το έδειξαν αυτό ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος, οι παίκτες του Ζοζέ Ανιγκό είχαν απέναντί τους τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού, Τόλιο. Ο Έλληνας γκολκίπερ σταματούσε κάθε τελική προσπάθεια των αντιπάλων του μέχρι το 39′. Ο Νουάνκο με κοντινή κεφαλιά άνοιξε τότε το σκορ βάζοντας τις βάσεις της άνετης επικράτησης του Λεβαδειακού.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Καψάσκης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Έντεκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα. Στο 68′ ο Μπελγκαζουανί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στη συνέχεια ο σύλλογος του Αιγινίου άλλαξε τερματοφύλακα, καθώς ο Καραγκιόζης πήρε τη θέση του Τόλιου. Στο 75′ ο νεοεισελθόντας γκολκίπερ των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην προσπάθεια του Νίκα και το τελικό 5-0 έμεινε ως το τέλος του ματς.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Δασκαλάκης, Καραχάλιος, Μανώλας, Φαβάρο, Αντιλέχου, Νουάνκο, Καλτσάς (74′ Νίκας), Καθάριος, Καψάσκης (69′ Ιωαννίδης), Βασιλείου, Γακουμάκης (55′ Μπελγκαζουανί).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος (71′ Καραγκιόζης), Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Πολύζος, Γκατζολάρι (62′ Στάικος), Ζούρκος (56′ Ντόφος), Δωματάς, Σοφιάνης, Παπαδόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ