ΑΕΚ: Με Γιακουμάκη η αποστολή για Απόλλων Λάρισας

ΑΕΚ: Με Γιακουμάκη η αποστολή για Απόλλων Λάρισας

Ο Γιακουμάκης σε αποστολή της ΑΕΚ μετά απο σχεδόν δύο μήνες

Ο Γιώργος Γιακουμάκης χρειάστηκε να περιμένει δύο, περίπου, μήνες για να επιστρέψει στη δράση μετά τη θλάση που υπέστη στο τέλος του καλοκαιριού, όμως πλέον τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν για τον 23χρονο επιθετικό.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Έλληνας φορ έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, δείχνοντας πως είναι καλά και έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Και έτσι, το όνομά του είναι μεταξύ των 19 που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας (19:30).

Όπου είναι πιθανό να δούμε τον Γιακουμάκη να παίρνει λίγο χρόνο συμμετοχής.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Ανέστης, Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Ροντρίγκες, Γιούσης, Αραούχο, Γιακουμάκης, Μπακασέτας.

Από εκεί και πέρα, στη χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα δεν συμμετείχε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις τη Δευτέρα πριν το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο 25χρονος άσος υποβλήθηκε σε θεραπεία και ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και είναι αμφίβολος και για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο.
Με την κατάστασή του, να επανεκτιμάται αύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ