ΟΦΗ: Η αποστολή για το ματς με την Καβάλα

ΟΦΗ: Η αποστολή για το ματς με την Καβάλα

Χωρίς τους Ναμπί , Μαρινάκη και Μεγιάδο θα υποδεχθεί την Καβάλα για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αύριο (04/12) την Καβάλα για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Η προετοιμασία των Κρητικών ολοκληρώθηκε σήμερα και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σίμος, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Mε προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (3/12) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, για το εντός έδρας ματς με την Καβάλα, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης και ταχυδύναμης, παιχνίδι κατοχής της μπάλας, ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και δίτερμα.

Κανονικά προπονήθηκε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ενώ ο Adil Nabi συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού. Ο Miguel Mellado ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με την Καβάλα.

Αυτοί είναι οι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Braun, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Sakor, Στάικος, Neira, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Souza, Semedo, Figueiredo, Μάνος, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης

Εκτός από τους τραυματίες, εκτός αποστολής έμειναν οι Ricardo Vaz, Μανώλης Μπολάκης, Μανώλης Περδίκης, Γιώργος Σουρνάκης, Θοδωρής Μίγγος και ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος αν και προπονήθηκε κανονικά, έμεινε εκτός για λόγους προφύλαξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ