Εργοτέλης- Τρίκαλα 0-1 (vid)

Εργοτέλης- Τρίκαλα 0-1 (vid)

Τα Τρίκαλα «διπλασίασαν» τις νίκες τους απέναντι στον Εργοτέλη, νίκησαν και στο «Παγκρήτειο» με 1-0 και έγιναν η πρώτη ομάδα της Football League που προκρίνεται στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα Τρίκαλα μετά τη νίκη τους εντός έδρας με 3-2 επί του Εργοτέλη, είχαν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης, αλλά με γκολ του Βέρτζου, δεν άφησαν κανένα περιθώριο, περνώντας στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που είναι πρωτοπόρος και στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

«Δράστης» ο Ηλίας Βέρτζος, με τον στόπερ των φιλοξενούμενων, να γυρνάει το σώμα του και με εξαιρετικό πλασέ από κοντά, να νικάει τον Καλογεράκη, γράφοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, πίεσαν, αλλά δεν είχαν κλασικές ευκαιρίες, με τα Τρίκαλα να διατηρούν το προβάδισμα και να φεύγουν με τη νίκη και την μεγάλη πρόκριση.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Σπίριακ, Οικονόμου, Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος, Μανουσάκης

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης, Άκσιτς, Τσίπρας

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ