Άνετα στους «16» Ξάνθη και Πανιώνιος (vids)

Άνετα στους «16» Ξάνθη και Πανιώνιος (vids)

Ξάνθη και Πανιώνιος επικράτησαν άνετα των Απόλλωνα Λάρισας (3-0) και Ολυμπιακού Βόλου (6-0), περνώντας άνετα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Άλλες δύο ομάδες της Super League 1, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού μετά τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ξάνθη και Πανιώνιος «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16», καθώς δεν συνάντησαν αντίσταση απέναντι σε Απόλλωνα Λάρισας (3-0) και Ολυμπιακό Βόλου (6-0) αντίστοιχα.

Ξάνθη- Απόλλων Λάρισας 3-0

Η Ξάνθη επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας, ανατρέποντας την ήττα (2-1) στο «Αλκαζάρ» από τον πρώτο αγώνα.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μπαριέντος άνοιξε το σκορ για τους «Ακρίτες», ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Ντε Αμορίν ολοκλήρωσε ιδανικά την επίθεση της Ξάνθης, για το 2-0, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Το άγχος είχε φύγει από τους γηπεδούχους, που απλά έπρεπε να διατηρήσουν την εστία τους ανέπαφη, προκειμένου να προκριθούν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Απόλλωνα Λάρισας να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να «μπει» ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης, όμως το εξαιρετικό πλασέ του Μπαστακού αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Μπέντο.

Το τελικό 3-0 για την Ξάνθη διαμόρφωσε ο Στάρτζεον στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γκέκα.
Ξάνθη (Κόλτσης): Μπέντο, Λισγάρας, Μαλεζάς, Καμαρά, Σόσα, Κοβάτσεβιτς (77′ Θυμιάνης), Μουλέν (79′ Ντε Λούκας), Εντουάρντο (65′ Ντουρίτσκοβιτς), Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Κούλμπας, Καρρίκι, Σκούπρας, Μπρέμπος (70′ Νύκταρης), Τασιούλης (46′ Σιφναίος), Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας, Μπαστακός (63′ Γκουντρουμπής).

Πανιώνιος- Ολυμπιακός Βόλου 6-0

Ο Πανιώνιος με συνολικό απολογισμό τερμάτων 9-0, προχώρησε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου μετά το 0-3 στον Βόλο, επικράτησε με το ευρύ 6-0 στη Νέα Σμύρνη.

Τα γκολ για τους «κυάνερυθρους» σημείωσαν ο  Σωτήρης Τσιλούλης (21’, 24’, 53’), ενώ από ένα γκολ σκόραραν οι Κώστας Δούμτσιος (2’), Ουμάρ Καμαρά (73’) και Γιάννης Παπανικολάου (89’).

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κιάκος, Ρέτσος, Μιλόγεβιτς, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Τσιλούλης.

Ολυμπιακός Βόλου: Μακρυωνίτης, Πριόνας, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Κόλα, Ρόκα, Κουτσιανικούλης, Κλεμέντ, Δεινόπαπας, Τσίτας.

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ