ΑΕΛ-Καλαμάτα 1-0

ΑΕΛ-Καλαμάτα 1-0

Η Καλαμάτα έγραψε ιστορία καθώς πέρασε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά την ήττα της με 1-0 από την ΑΕΛ. Πρόκριση και για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος ντουμπλάρισε τις νίκες του κόντρα στη Βέροια.

Γράφει ξανά ιστορία η «Μαύρη Θύελλα»!

Η ομάδα που έχει συμμετάσχει και στην Ευρώπη πριν από 19 χρόνια, η Καλαμάτα, πήρε μία σπουδαία πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς απέκλεισε τη Λάρισα.

Η ομάδα της Πελοποννήσου είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα στην έδρα της με 3-0 και σήμερα γνώρισε ανώδυνη ήττα με 1-0 στο «AEL FC Arena». Την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου πήρε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Βέροιας.

«Μαύρη Θύελλα» από τα παλιά λοιπόν, με τους φιλοξενούμενους να αντέχουν στην πίεση που άσκησε η ΑΕΛ και να αποκλείουν μία ομάδα η οποία βρίσκεται δύο κατηγορίες πιο πάνω από εκείνους.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου πίεσε πολύ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει ένα γκολ με εκτέλεση πέναλτι του Αμρ Ουάρντα. Ο Τσιβελεκίδης έκανε χέρι στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Αιγύπτιος.

Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με την Καλαμάτα να πανηγυρίζει μία σπουδαία πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς (72′ Μιλοσάβλιεβιτς), Κάτσε, Μπούστος, Ουάρντα, Ασούμπρε (46′ Καρανίκας), Ντάουντα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (81′ Δήμος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς (85′ Ράκιτς)

Τα highlights του ΑΕΛ-Καλαμάτα:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ντούμπλαρε τις νίκες του κόντρα στη Βέροια, καθώς μετά την εντός έδρας νίκη του με 1-0, επικράτησε και σήμερα της αντιπάλου του με 2-1.

Το προβάδισμα στον «Άγιαξ» της Ηπείρου έδωσε ο Παμλίδης στο 37′, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα (41′) ο Γιαννίκογλου ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 1-1. Το τελικό 1-2 έγραψε ο Πήλιος στο 94′, με εκτέλεση πέναλτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια: Τσιμόπουλος, Ζούρκος Αλ., Στάμου. Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταϊρης, Μεληκιώτης (53′ Πέντα), Χαντζάρας (73′ Πασάς), Σκαθαρούδης, Σιμόνι

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Σκόνδρας, Ζιούλης, Λιάσος, Π. Γκαρσία (70′ Σιόντης), Νάουμετς (77′ Ράντοβατς), Λέο, Ξυδάς (89′ Λώλης), Παμλίδης

Τα highlights του Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ