22,7 ο μέσος όρος ηλικίας του Παναθηναϊκού απέναντι σε Παναχαϊκή

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με τον Γιώργο Δώνη να παρατάσσει την ομάδα του με μέσο όρο ηλικίας 22.7 ετών.


22,7 ο μέσος όρος ηλικίας του Παναθηναϊκού απέναντι σε Παναχαϊκή | to10.gr

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην Παναχαϊκή, με τους «πράσινους» να βλέπουν τον Δημήτρη Κολοβό και τον Αργύρη Καμπετσή να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ τη φετινή σεζόν.

Στο σημερινό ματς μάλιστα πήραν ευκαιρίες παίκτες που είχαν μειωμένο χρόνο συμμετοχής, όπως και αρκετοί νεαροί, που πήραν τις πρώτες «γεύσεις» από τους «μεγάλους».

Ο Ιωάννης Καλπαζίδης, ο Ιβάν Σαββίδης, οι εταιρείες που συνδέονται και μια ωραία ιστορία... Ένα άκρως διαφωτιστικό κείμενο

Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Αλεςξανδρόπουλος και Βαγιαννίδης είναι μόλις 18 ετών, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αξίζει λοιπόν να τονιστεί ότι από τους 14 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Γιώργο Δώνη μόνο δύο είναι πάνω από 26 χρονών, έχοντας μέσο όρο ηλικίας 22,7 έτη.

Διούδης (26), Ζαγαρίτης (18), Μαυρομμάτης (22), Κολοβέτσιος (28), Αποστολάκης (20),Κουρμπέλης (26), Νούνες (24), Κολοβός (26), Σερπέζης (18), Μπεκ (26) και Καμπετσής (20). Οι τρεις αλλαγές: Φάουστο (29), Αλεξανδρόπουλος (18), Βαγιαννίδης (18).

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο