ΠΑΟΚ: Κοιτάνε μπροστά και το ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Κοιτάνε μπροστά και το ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ

Στον ΠΑΟΚ αφού έκαναν την αυτοκριτική τους με αφορμή την ήττα από τον Άρη στρέφουν την προσοχή τους στο ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Η χθεσινή ήττα από τον Άρη μπορεί να κόστισε ένα αήττητο που κρατούσε 51 αγωνιστικές,βαθμούς, αλλά και πιθανότατα την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά μέχρι εκεί. Η ζωή και η προσπάθεια για τη διατήρηση του τίτλου συνεχίζεται με τους ασπρόμαυρους να κάνουν σήμερα την αυτοκριτική τους και να στρέφουν την προσοχή τους στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδας.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα δυνατό πρόγραμμα στο γήπεδο, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, rondo και δίτερμα.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να διαχειριστεί νέα προβλήματα δεδομένου πως ο Λέο Μάτος τέθηκε νοκ άουτ, έχει μια διάταση στο γαστροκνήμιο. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο ισχίο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την αύριο (6/1). Με τη σειρά του και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και θα κάνει μαγνητική για διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι Κρέσπο , Ελ Καντουρί , Ζαμπά και Βέρνμπλουμ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ