Ολυμπιακός: Ανοίγει το ροτέισον κόντρα στην Καλαμάτα ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ανοίγει το ροτέισον κόντρα στην Καλαμάτα ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη για το Κύπελλο την Καλαμάτα και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να «ανοίξει» το ροτέισον και να χρησιμοποιήσει πολλά νέα πρόσωπα.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα, όπου την Τετάρτη (8/1, 15.00) θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομώνυμη ομάδα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση από το πρώτο παιχνίδι, απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του θεσμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έως τώρα είτε έχουν παίξει ελάχιστα, είτε έχουν δει τα περισσότερα ματς από την εξέδρα ή τον πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανοίξει πολύ το ροτέισον και θα μοιράσει τον χρόνο, με τον Μπόμπι Αλέν να είναι ένας από τους παίκτες που θα πάρει την ευκαιρία του.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τόσο τον Σισέ στο αρχικό σχήμα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετές εβδομάδες με λοίμωξη, ενώ φανέλα βασικού είναι πιθανό να πάρει και ο Μάρκοβιτς.

Ο Λεονάρντο Κούτρης μετά την ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να καλύψει τον Τσιμίκα, ενώ ίσως παίξουν από την αρχή οι Λάζαρος, Ξενιτίδης, Μπενζιά και Γκερέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ