Παναιτωλικός- Πανιώνιος 0-0

Παναιτωλικός- Πανιώνιος 0-0

Σε ένα παιχνίδι που απέκτησε ρυθμό μετά το αριθμητικό μειονέκτημα των φιλοξενούμενων (αποβολή Λυμπεράκη), Παναιτωλικός και Πανιώνιος έμειναν ισόπαλοι 0-0 στο Αγρίνιο, με τον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Οι δύο ομάδες που κατοικοεδρεύουν στην… ουρά της βαθμολογίας, Παναιτωλικός και Πανιώνιος έμειναν ισόπαλοι στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.

Με δέκα παίκτες από το 63′ οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Λυμπεράκη, δοκάρι με τον Εμμανουηλίδη λίγα λεπτά αργότερα. Για πέναλτι διαμαρτύρονται οι Αγρινιώτες στο 83′ ύστερα από χέρι του Τσιλούλη.

Μάκης Χάβος και Νίκι Παπαβασιλείου παρέταξαν αρκετούς αναπληρωματικούς, κάτι φυσιολογικό αν αναλογιστούμε ότι αποτελούν δύο ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, έχοντας «γολγοθά» μπροστά τους.

Το πρώτο ημίχρονο είχε «φτωχό» θέαμα, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού αλλά να μην απειλούν και τον Πανιώνιο να «ξεμυτίζει» μετά το 20ο λεπτό. Η πιο αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 32ο λεπτό με τον Μπαΐροβιτς να μην βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά.

Στο 37ο λεπτό ο Μάκης Χάβος προχώρησε στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή με τον Ταχάρ να αποχωρεί και τον Μιμίτο να παίρνει θέση στο τερέν.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο σε ρυθμό και ένταση, ενώ μετά το 63′ και την αποβολή του Λυμπεράκη με δεύτερη κίτρινη άνοιξε ακόμα παραπάνω. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν κλείστηκαν, αλλά αντίθετα ανέβασαν την απόδοσή τους και λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ στο 76ο λεπτό.

Σε εκείνο το σημείο η μπάλα στρώθηκε στον Εμμανουηλίδη, που από κοντά όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κνετ. Οι Αγρινιώτες επιχείρησαν να απαντήσουν, αλλά δεν πέτυχαν κάτι αξιοσημείωτο, με την ομάδα του Χάβου όμως να διαμαρτύρεται για παράβαση, στην οποία υπέπεσε ο Τσιλούλης (βρήκε στο χέρι του αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν υπάρχει πρόθεση).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (66′ Σανιά), Μαρσιάλ, Σίενστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (37′ Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Φυτόπουλος (62′ Φυτόπουλος), Μπαΐροβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης, Κιάκκος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (58′ Τσιλούλης), Μασούρας (84′ Παπαγεωργίου), Αραμπούλι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ