Άρης: Δεν έβγαλε αποστολή ο Ένινγκ

Άρης: Δεν έβγαλε αποστολή ο Ένινγκ

Ο Γερμανός τεχνικός θα ανακοινώσει την δεκαοκτάδα πριν από την έναρξη του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τη Ξάνθη

Η προετοιμασία του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση κυπέλλου με τη Ξάνθη ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση. Ο Μίκαελ Ένινγκ δεν έβγαλε αποστολή και θα την ανακοινώσει πριν την έναρξη του αυριανού αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το παιχνίδι με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30), στο πλαίσιο της 6ης φάσης («16») του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές αύριο στο γήπεδο και εκεί θα ανακοινώσει την 18άδα του αγώνα Κυπέλλου.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Σήμερα, Δευτέρα, από την ARIS F.C. Boutique μέχρι τις 20:00 και αύριο, Τρίτη, από τις 10:00 και στις 15:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 4

15 ευρώ στις Θύρες 7, 9

30 ευρώ VIP & VVIP

* Η είσοδος για τα παιδιά ηλικίας έως 14 ετών είναι δωρεάν.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στα παιχνίδια Κυπέλλου δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ