Κύπελλο Ελλάδας: «Μάχη» στο «Βικελίδης», τυπική διαδικασία στο Περιστέρι

Κύπελλο Ελλάδας: «Μάχη» στο «Βικελίδης», τυπική διαδικασία στο Περιστέρι

Με δύο αγώνες (Ατρόμητος - Βόλος και Άρης - Ξάνθη) ανοίγει η αυλαία των επαναληπτικών της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα.

«Βγαίνουν» σήμερα τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ατρόμητο ήδη να τα έχει… τσεκάρει και τον Άρη να έχει το προβάδισμα απέναντι στην Ξάνθη και να θέλει να το επιβεβαιώσει στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Το πρώτο ματς της ημέρας είναι στο Περιστέρι στις 17:15, εκεί που ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Βόλο, σε έναν επαναληπτικό – τυπική διαδικασία. Το 3-0 της ομάδας του Παντελίδη στο πρώτο ματς του Βόλου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης και ο Ατρόμητος θέλει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση και να περιμένει πλέον τον αντίπαλό του στα προημιτελικά.

Ο Παντελίδης άφησε εκτός αποστολής για λόγους αποφόρτισης τον Γιώργο Μανούσο και τον Αλέξανδρο Κατράνη, με τον Αλμπέρτο Γκαγέγκο, να μην υπολογίζει στον Βόλο τους Οικονόμου και Ντεντάκη.

Στις 19:30 στη Θεσσαλονίκη ο Άρης φιλοξενεί την Ξάνθη στον επαναληπτικό το υπέρ του 1-0 και θέλει να το υπερασπιστεί καθώς έχει μεγάλο στόχο τη διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Μίκαελ Ένινγκ σε μία πρωτόγνωρη κίνηση για τον ίδιο, δεν θέλησε να ανακοινώσει χθες την αποστολή των «κιτρίνων», κάτι που θα κάνει σήμερα πριν από το ματς. Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπρούνο Γκάμα που εκτός του ότι εμφάνισε σημάδια κόπωσης, έχει ενοχλήσεις και στο γόνατο. Τη θέση του στην ενδεκάδα, πιθανότατα θα πάρει ο Μαντσίνι που προφυλάχθηκε στη Λάρισα. Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα στην ομάδα του.

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για την 6η φάση του Κυπέλλου

Τρίτη 7 Ιανουαρίου

Βόλος-Ατρόμητος 0-3
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-3

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (Αναβλήθηκε για 16/1 στις 17:30)
Καλαμάτα-Ολυμπιακός 0-2
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0
Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-0

Ξάνθη-Άρης 0-1

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου

Τρίκαλα-Λαμία 0-1

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών για την 6η φάση του Κυπέλλου

Τρίτη 14 Ιανουαρίου

Ατρόμητος-Βόλος (17:15)
Άρης-Ξάνθη (19:30)

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (15:00)
Λαμία-Τρίκαλα (15:00)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Πανιώνιος-Παναιτωλικός (17:15)
Ολυμπιακός-Καλαμάτα (19:30)

* Εκκρεμεί ο ορισμός του ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ