Α. Σ. Άρης: «Στήριξη στα καταστήματα του Κλεάνθης Βικελίδης»

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη ενόψει του σημερινού αγώνα κυπέλλου με τη Ξάνθη


Α. Σ. Άρης: «Στήριξη στα καταστήματα του Κλεάνθης Βικελίδης» | to10.gr

Το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Άρη έστειλε ενόψει του σημερινού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Ερασιτέχνης. Συγκεκριμένα απεύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να στηρίζουν τα καταστήματα του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Άρη:

Τα πέντε «καυτά» θέματα στην συνάντηση της Big 4

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, εν όψει και του σημερινού (Τρίτη 14/1, 19:30) αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας με την Ξάνθη, υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας να συνεχίσουν να στηρίζουν τα κυλικεία του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως και τους χώρους εστίασης που στεγάζονται στο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα έσοδα από την εμπορική δραστηριότητα των ανωτέρω μπαίνουν στο ταμείο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπεται ότι με την αγορά των προϊόντων, ενισχύουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που στηρίζουν αυτό το εγχείρημα.

Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ καλούνται να προμηθεύονται ό,τι επιθυμούν, αποκλειστικά από τα κυλικεία και τους χώρους εστίασης του «Κλεάνθης Βικελίδης». Μ’ αυτόν τον τρόπο, ενισχύουμε το σύλλογό μας, αλλά και τον τον προστατεύουμε από τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από διαφόρων ειδών αντικείμενα, όπως παραδείγματος χάριν μπουκάλια, κουτιά αναψυκτικών κ.τ.λ.

Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση καντινών σε ακτίνα 500 μέτρων από το Κλεάνθης Βικελίδης».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο