Οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Οι Ασπρόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσουν τους φιλάθλους αναφορικά με τις αλλαγές που θα υπάρξουν πέριξ του γηπέδου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Ο Δικέφαλος υποδέχεται αύριο (15/1) το μεσημέρι (15:00) τον ΟΦΗ για την ρεβάνς του 3-0 στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με
ανακοίνωση της ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας αναφορικά με τις αλλαγές που θα υπάρξουν σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος.

«Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας στον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν στις 13:00. Το parking στο σχολείο επί της οδού Κλεάνθους θα παραμείνει κλειστό. Κλειστή θα είναι και η οδός Κλεάνθους λόγω της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται εκεί κάθε Τετάρτη.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 μέχρι και τη σέντρα του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ