«Οργια» της… εξυγίανσης υπέρ της Ξάνθης (vid)

«Οργια» της… εξυγίανσης υπέρ της Ξάνθης (vid)

Η Ξάνθη προηγήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Αρη με 1-0 με τον Φοσέ να ξεκινάει από θέση οφσάιντ – Ξεκάθαρη η φάση, για γέλια και για κλάματα ο βοηθός Νικόλας Σάββας και ο διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης - Ισοφάρισε ο Αρης με γκολ στα ίσα από τον Σάσα.

 

Ρεσιτάλ της… εξυγίανσης και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την Ξάνθη να σκοράρει στο 22’ με τον Φοσέ, σε μια φάση που ο παίκτης της ακριτικής ομάδας ξεκίνησε από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ. Για γέλια και για κλάματα ο βοηθός, Νικόλας Σάββας, που ήταν εκτός τόπου και χρόνου και ο διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Η δεύτερη πιο ευνοημένη ομάδα από την… εξυγίανση, έβαλε γκολ που δεν θα μετρούσε ούτε στο… τοπικό! Ο Άγγελος Χαριστέας μαζί με άλλους ανθρώπους από τον πάγκο του Άρη διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον τέταρτο, όμως πήραν την απάντηση πως αποφάσεις παίρνει ο διαιτητής Κουτσιαύτης. Το λάθος του βοηθού Σάββα σε βάρος των κίτρινων έρχεται να προστεθεί σε αυτό της προηγούμενης αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων στα Πηγάδια, όταν ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μανσίνι, με το σκορ να μένει τότε στο 0-1 αντί για 0-2.

Ο Αρης, παρά τα «όργια» της… εξυγίανσης, αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 42’ με τον Σάσα. Οι Κίτρινοι απάντησαν με τον δικό τους τρόπο στην «εξυγίανση» και έφεραν το ματς στα ίσια με παλικαρίσιο τρόπο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 1-1 δίνει την πρόκριση στην ομάδα του Μίκαελ Ενινγκ, η οποία στο πρώτο ματς είχε κερδίσει με 1-0 στην Ξάνθη.

Δείτε το γκολ της ισοφάρισης του Άρη με τον Σάσα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ